BODY STRESS RELEASE

is bedoeld om elk lichaam te helpen, vastgezette spierspanning (Body Stress) als gevolg van overbelasting, los te laten.
Spierspanningen zetten ons zenuwstelsel onder druk en dat kan invloed hebben op allerlei lichamelijke functies. BSR activeert en hersteld het natuurlijk helende vermogen van ons lichaam. Doordat spierspanningen loslaten kunnen allerlei ongemakken en aandoeningen verdwijnen.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd!
Je bent getipt door iemand die goed op weg is geholpen met Body Stress Release?

Ervaar je lichamelijk, geestelijk, emotioneel ongemak en wordt dit veroorzaakt door pijn, prikkelingen, steken, jeuk, ‘dode’ gevoelens, branden, koude, onbalans, duizelingen, diarree, verstopping, slaap- en concentratiestoornissen, enz.?
Onder normale omstandigheden is het onmogelijk hierop invloed uit te oefenen, zolang het lichaam Body Stress = opgeslagen spierspanning heeft.
Een lichaam wil altijd terugkeren naar 100% gezondheid en welbevinden, een lichaam heelt zichzelf.
Je snijdt je in je vingers en meestal heelt het wondje vanzelf.

Anders is het als het lichaam in de baarmoeder, bij de geboorte, door val of ongeluk, “werkhouding”, zwaar tillen, operaties, ziekte etc. zichzelf is gaan beschermen. Het zelfhelend vermogen wordt ondermijnd, hierdoor wordt genezing niet geactiveerd en vindt deze dus niet plaats.

Door vast te stellen waar body stress is vastgezet, is het mogelijk deze te verzorgen.

Na het vaststellen van de richting, waarin de spierweefsels zich hebben samengetrokken, worden ze door een druk-impuls uitgenodigd de beschermende verkramping los te laten.
Omdat het lichaam zichzelf op een zeer subtiele georganiseerde manier beschermt, moet hiermee ook zeer nauwkeurig worden omgesprongen.
Je kunt het lichaam niet dwingen los te laten.
Body Stress Release is nauwkeurig en mild.

Body Stress Release heeft als belangrijkste doel:

Het lichaam zo te verzorgen dat de communicatie tussen lichaam en hersenen hersteld wordt, zodat het natuurlijk vermogen tot zelf genezing zo goed mogelijk de kans krijgt zijn werk te doen.

U kunt mij mij bereiken via What’s app of SMS 06-40867849
bellen met 010-2205869 of email info@robmolenaar.nl